Numerar sau Ramburs

Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 5.000 lei pentru persoanele juridice și a 10.000 lei pentru persoanele fizice, acestea reprezentant valoarea comenzii cu TVA.
Plata se va efectua în momentul în care curierul sau livratorul Dumonde ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.

Dumonde.ro ofera posibilitatea de plata ramburs, doar pe baza unui avans inital, care sa garanteze ridicarea produsului de catre client in momentul livrarii. Plata numerar sau ramburs este posibila doar in zonele geografice unde livrarea se efectueaza prin flota personala. Aceste zone vor fi comunicate telefonic sau pe email de catre operatorii nostri. In toate celelalte zone livram prin firma partenera Raben, care in momentul de fata, nu ofera serviciul de incasare numerar sau ramburs.

 

Cardul de Debit

 

Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate*. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

* NetopiaMobilPay.ro pune la dispoziția ta un sistem de tranzacționare prin procesare 3D Secure. Acest sistem, 3D Secure, te asigură ca pe parcursul tranzactiei nici o informație cu privire la cardul tău nu este reținută pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, datele tale fiind procesate direct de Visa și Master Card.

 

Ordin de plată (OP)

 

Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Detaliile de plată le veți primi în email-ul de confirmare al comenzii. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către contact@dumonde.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.

Rate fara dobanda cu card bancar (maxim 6 rate)

Cum functioneaza?

1. Alegi ca modalitate de plata Plata online cu card de credit sau card de debit (include plata in rate);
2. Dupa introducerea numarului de card in pagina de plata, poti selecta numarul de rate dorit;
3. Urmaresti in raportul lunar de activitate, furnizat de banca ta, datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.
Bancile eligibile sunt urmatoarele:
Credit Europe Bank
Banca Transilvania
Garanti Bank
Alpha Bank
BRD Finance

Newsletter

Abonează-te la Newsletter-ul Dumonde pentru a fi la curent cu ofertele promotionale sau idei de amenajare interioara de la expertii in mobila