seturi living Dumonde

Articolele moderne sunt la mare cautare de cativa ani. Foarte multe persoane aleg piese de mobilier, decoratiuni si seturi living din colectiile cele mai noi si inedite. Acest lucru se datoreaza aspectului deosebit de placut pe care toate componentele din categoriile moderne le au. O astfel de amenajare induce o stare de bine si ii face pe locuitori sa se simta ca apartinand intru totul locului.

Seturile pentru living sunt o noua idee a producatorilor de moda pentru a iesi in evidenta cu ceva nou. Tinand cont de faptul ca ceea ce este actual este si apreciat, seturile au un design la fel de actual precum conceptul. Clasicul coltar a fost inlocuit de superbele seturi de canapele cu fotolii.

Pentru a iesi din tot ceea ce inseamna cotidian si pentru a aduce un plus de valoare locuintei, amenajarea acesteia joaca un rol important. Daca in marea majoritate a living-urilor veti regasi un coltar, alegeti sa fiti in pas cu stilul si moda si optati pentru noile modele de seturi.

Seturile pentru living aduc in fiecare living un vibe modern si foarte placut. Fiecare dintre membrii familiei isi va gasi locul preferat pe canapeaua de trei locuri, cea de doua locuri sau pe fotolii. Serile de film sau momentele in care petreceti timpul impreuna, socializand, vor fi mult mai placute.

Ce seturi living sa alegi in functie de dimensiunea spatiului?

Piesele de mobilier pot fi regasite in numeroase forme, modele si dimensiuni. Tinand cont de faptul ca nu exista un standard in constructia si compartimentarea locuintelor, spatiile pot fi mai mici sau mai mari. Fiecare dintre aceste spatii trebuie sa isi regaseasca modelul de seturi living care sa i se potriveasca de exceptie.

Pentru ca aceasta potrivire sa fie realizata corect, un element determinant in alegere este suprafata living-ului. Pentru casele grandioase, construite la un nivel superlativ, cele mai potrivite piese de mobilier, si nu doar seturile pentru living, sunt cele de dimensiuni mari. Intr-un astfel de loc, deci, se incadreaza seturile formate dintr-o canapea de trei locuri, eventual cu functie de extensie, o canapea fixa de doua locuri si unul sau doua fotolii.

Bineinteles ca nu este gresit nici daca plusati cu un spatiu suplimentar pe care invitatii sau membrii familiei existinse sa se aseze, precum sunt taburetii. Alesi in acelasi ton cu restul pieselor de mobilier, acestia vor oferi un aspect complet si foarte placut zonei de living.

Esti in cautarea unor seturi living potrivite pentru locuinta ta? Colectia Dumonde iti sta la dispozitie! Gasesti in oferta noastra mobilier pentru toate gusturile. Alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine!

LivingMobila livingMobilier livingSeturi living