decoratiuni de Craciun de la Dumonde

Decembrie sau „luna cadourilor” este una dintre cele mai asteptate perioade de pe parcursul intregului an. Nu doar cei mici se bucura de sosirea lunii decembrie, care il aduce o data cu ea si pe Mos Craciun, ci si cei mari, pentru perioada libera pe care o vor avea. Casa este imbracata in sarbatoare cu decoratiuni de Craciun dintre cele mai frumoase, bradul este pregatit, iar intreaga familie reunita.

Ceea ce este cu adevarat placut la aceasta perioada este spiritul festiv care predomina in  orice spatiu. De la magazine, la institutii sau strazile frumos luminate, toate vorbesc despre un moment ce necesita o atentie deosebita.

Pe langa cele mentionate anterior, casa dumneavoastra merita sa fie imbracata si ea in straie de sarbatoare. Astfel, decoratiunile de Craciun sunt la mare cautare in aceasta perioada datorita modului in care reusesc sa transmita emotia intensa a magiei Craciunului. Fiind singura perioada din an in care se poarta aceste decoratiuni specifice, efortul va fi, cu siguranta, bine-meritat.

Printre cei mai bucurosi de decoratiunile de Craciun sunt cei mici. Unele dintre aceste imagini, casa impodobita, bradutii in miniatura amplasati peste tot in locuinta, globuletele sau decoratiunea de pe usa de la intrare, le vor ramane intiparite in minte pe tot parcursul vietii. Pe langa satisfactia personala pe care adultii o au atunci cand ajung acasa, fericirea si incatarea copiilor este coplesitoare.

3 decoratiuni de Craciun pentru amenajarea locuintei

Foarte multe persoane au o slabiciune pentru anumite decoratiuni de Craciun. Astfel, pe multe dintre acestea le veti regasi in decorul prietenilor, membrilor familiei extinse sau a cunostintelor. Iata doar 3 dintre cele mai populare decoratiuni specifice acestei perioade:

  1. Lumanarile. Lumanarile parfumate sunt o decoratiune extrem de prezenta in casele oamenilor pe tot parcursul anului. Pentru perioada Craciunului, in schimb, exista anumite decoratiuni ce includ si lumanari special create in ton cu sarbatoare. Unul dintre cele mai placute modele este lumanarea rosie pe un suport format din mici globulete, beteala sau cetina de brad.
  2. Figurinele cu Mos Craciun. Craciunul este sarbatoarea Mosului. Cel mai celebru personaj care intre in casele tuturor si care le aduce bucurie. Unele persoane aleg figurinele pentru simbolistica lor, iar altele, pentru aspectul amuzant si foarte placut.
  3. Coronita de brad. Atat de apartamente, cat si la case, coronita lipita in fata usii de la intrare este indispensabila perioadei de Craciun. Aceasta prevesteste inca de la intrare un decor fabulos si fascinant.

Craciunul acesta poate fi unul mai special daca alegi decoratiuni speciale pentru aceasta sarbatoare din colectia Dumonde!

Bucura-te de momentele speciale petrecute alaturi de familie intr-un cadru modern si confortabil! Propria locuinta este locul ideal pentru a construi amintiri. Alege sa amenajezi fiecare incapere intr-un stil care sa te reprezinte si care sa-ti ofere un sentiment de liniste!

DecoratiuniDecoratiuni craciun