polite

Politele au fost incluse in categoria pieselor de mobilier relativ recent. Din ce in ce mai multe obiecte de decor au fost introduse pe piata, iar pentru ca acestea sa isi gaseasca cat mai bine locul in camere, politele sunt articolele de mobilier potrivite. Lumanarile parfumate, globuri, luminite sau statuiete se pot amplasa fara niciun risc pe aceste polite suspendate pe perete.

Din punct de vedere al decorului, politele se incadreaza in absolut orice spatiu din locuinta. Acest lucru se datoreaza faptului ca obiectele de decor au fost create pentru marea majoritate a camerelor, iar intre cele doua exista o legatura foarte stransa. In functie de locul in care veti amplasa polita, se pot alege si decoratiunile perfecte pentru acea incapere.

Pe de alta parte, functionalitatea politelor este data de spatiul in care o veti amplasa. Spre exemplu, politele pentru hol pot servi la depozitarea cheilor sau a obiectelor utile inainte de a parasi locuinei. In bucatarie, de asemenea, politele au rolul lor special. Recipientele cu condimente sunt adesea tinute pe suporturi formate din polite.

3 pasi pentru a alege polite pentru living

Desi sunt piese de mobilier de mici dimensiuni, politele sunt o parte semnificativa in decorul living-ului. Prin excelenta, acest spatiu este destinat relaxarii si recreerii, astfel ca fiecare dintre elementele propuse in living trebuie sa contribuie. Iata un mic ghid prin care puteti crea armonie cu ajutorul mobilierului din living si cum sa alegeti politele perfecte pentru decor:

  1. Materialul. In primul rand, fiecare piesa de mobilier trebuie sa fie calitativa. PAL-ului melaminat este o varianta foarte aleasa pentru politele de perete pentru ca arata bine si rezista cu succes in timp. Atunci cand faceti o investie, cu siguranta aveti pretentia ca aceasta sa fie pe o perioada lunga de timp, iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, calitatea este un element esential in momentul achizitiei.
  2. Stilul. In cazul in care polita nu face parte din acelasi set cu restul mobilierului, ci a fost achizitionata ulterior, trebuie sa aveti in vedere ca stilul sa coincida. Chiar daca nu sunt dimensiuni mari sau nu contin foarte multe elemente, politele se diferentiaza in functie de modele.
  3. Dimensiunea. Masurati cu atentie locul unde doriti sa amplasati polita pentru a va putea orienta catre alegerea cea mai buna. Peretele nu trebuie sa arate nici foarte incarcat, in cazul living-urilor de dimensiuni reduse, dar nici foarte liber; creati un echilibru din orice punct de vedere.
DumondeMobilierPolite