mese de bucatarie

Momentele in care familia se reuneste la mic dejun, pranz sau cina sunt speciale si trebuie pretuite. De foarte multe ori, timpul este principalul inamic al parintilor care nu reusesc sa isi organizeze agenda astfel incat sa petreaca mai mult timp in familie. Tocmai din acest motiv, momentele care ii aduc in acelasi loc trebuie sa fie foarte placute si pline de armonie.

Aromonia unei familii este legata si de armonia oferita de amenajarea locuintei. Este demonstrat faptul ca starea de bine poate fi indusa de o amenajare placuta a incaperilor din casa. Astfel, in bucatarie, locul unde se servesc mesele, mobilierul trebuie sa fie ales cu mare atentie. Noile modele de mese de bucatarie sunt realizate tocmai pentru a se armoniza la perfectie cu mobilierul din bucatarie.

Spatiul care invita la socializare, care apropie membrii familiei si locul unde invitatii pot fi poftiti la masa trebuie sa va reprezinte in totalitate. Astfel, printre numeroasele variante puse la dispozitie, cu siguranta veti regasi modelul compatibil cu personalitatea dumneavoastra. Se spune ca pentru a va regasi in locuinta este indicat ca aceasta sa va reprezinte.

Doua dintre cele mai apreciate modele de mese de bucatarie

Intre toate variantele disponibile, s-a realizat si un top al preferintelor printre care este posibil sa va regasiti. Urmatoarele modele sunt atat de apreciate pentru calitatea lor, aspectul inedit, dar si pentru rezistenta deosebita dovedita in timp. Pentru ca nu doar modul in care o masa de bucatarie arata este relevant, ci si durabilitatea acesteia si perioada in care va puteti bucura de ea, structura meselor este foarte rezistenta, iar blatul gros si calitativ.

  • Masa cu picior in V

Eleganta blatului cu aspect ceramic este atractia principala a acestui tip de masa. Impactul vizual este deosebit datorita contrastului dintre aspectul futurist al piciorului cu design impunator si blatul realizat intr-un stil foarte elegant. Liniile fine regasite pe intreaga suprafata a mesei sunt reprezentative pentru stilul modern.

  • Masa cu blat din sticla

Blatul din sticla are, de asemenea, caracteristicile sale foarte placute. Eleganta in cazul acestui model se regaseste in echilibrul fascinant creat intre sticla blatului si nuantele de argintiu, auriu sau caramiziu ale picioarelor. Pentru familiile unde sunt si copii mici aceste mese, desi au sticla securizata si foarte groasa, nu sunt recomandate. Neatentia celor mici, indiferent de cat sunt de supravegheati, poate conduce la evenimente neplacute.

Mese de bucatarieMese dinning