mese de bucatarie

Timpurile moderne si-au pus amprenta peste absolut orice detaliu din viata de zi cu zi. Stilul vestimentar se actualizeaza de la un sezon la altul si, in unele cazuri, chiar de la o luna la alta. Modul de amenajare al locuintelor a evoluat si acesta; pana in prezent constatandu-se diferente extrem de mari. Daca pana acum cativa ani, singurele mese de bucatarie pe care le regaseam in locuinte erau cele de lemn, in prezent, modelele sunt atat de diverse, incat alegerea devine chiar dificila.

Mesele din sticla sunt modelele care le-au luat locul celor din lemn, in prima instanta. Aceste modele au un design foarte placut si atractiv si inspira modernism si actualitate. In special in bucatariile unde s-a mers pe acest stil de amenajarea, mesele de sticla se incadreaza la perfectie.

Fronturile lucioase ale mobilierului de bucatarie, in combinatie cu mesele de sticla fac o amenajare de exceptie. De asemenea, si vitrinele sau dulapurile suspendate care au design cu geamuri mici sunt extrem de potrivite. Alegerea mesei de bucatarie depinde, deci, de aspectul celorlalte piese de mobilier din acel spatiu.

Pentru cei care nu se pot decide exista si varianta de mijloc. Mesele cu structura din lemn si blatul din sticla sunt varianta care ii multumeste pe cei care isi doresc cate putin din ambele modele. Chiar daca mai des veti intalni modelele cu structura metalica si blat din sticla, o cautare mai amanuntita va va aduce in atentie si modelul perfect gusturilor dumneavoastra.

In ce locuinte se incadreaza mese de bucatarie cu blat din sticla?

In unele situatii oamenii aleg mobilierul in functie de mai multe detalii ce tin strict de locuinta personala si de membrii familiei. In cazul alegerii modelelor de mese de bucatarie potrivite pentru fiecare persoana sau familie, va trebuie sa luati in calcul urmatoarele aspecte:

  1. Stilul amenajarii. In cazul in care sunteti o persoana adepta stilului clasic sau retro, va trebui sa stiti ca cele mai potrivite sunt mesele din lemn. O masa de bucatarie cu blat din sticla nu va putea crea acel efect de vintage, in comparatie cu una din lemn, aleasa exact in acest stil.
  2. Copiii. Cele mai multe persoane care au copii de varsta mica, aleg mesele din lemn pentru ca sunt mult mai sigure. Cei mici alearga, se joaca, iar neatentia este o caracteristica a varstei, astfel ca o masa din lemn ar fi mult mai sigura.
  3. Rezistenta. O masa trebuie sa fie aleasa in functie de ”misiunile” pe care urmeaza sa le indeplineasca. Daca va propuneti sa depozitati lucruri obiecte cu greutate ridicata, atunci materialul trebuie sa fie unul rezistent.

Alegeti piesele de mobilier pe care vi le doriti de la o companie care-ti ofera suficienta incredere. Dumonde a demonstrat de-a lungul timpului ca este un partener de incredere in ceea ce priveste mobila din locuinta ta!

MeseMese de bucatarieMese dinningMobila bucatarie