masute de cafea

Living-ul este spatiul folosit pentru relaxare, socializare si petrecerea timpului liber alaturi de familie, rude si prieteni. Acest spatiu este, deci, folosit in mare parte ca zona de lounge atat la nivel intern, in cadrul familiei, cat si ca forma prin care va puteti intari relatii inter-personale cu cei din exterior. Unele dintre cele mai utilizate elemente din acest spatiu si cele pe care se pune foarte mult accent sunt noile modele de masute de cafea.

Cu toate ca denumirea acestora induce catre o singura bautura, masutele sunt utile la foarte multe alte intrebuintari si nu se limiteaza doar la servirea cafelei. In primul rand, aspectul masutelor pentru cafea este inedit. Desi este o piesa de mobilier de mici dimensiuni, decorul parca pare incomplet in lipsa acesteia.

Tot in acest sens, pe masuta de cafea se mai amplaseaza, de regula, si decoratiuni. Astfel, decorurile frumoase din living-uri sunt un complex de aranjamente, obiecte de decor si piese de mobilier. Fiecare in parte are rolul sau esential pentru a crea un aspect armonios spatiului de living.

In cadrul momentelor in care primiti oaspeti, masutele sunt utilizate pentru a-i servi pe acestia cu mici atentii. Toate bauturile sunt bine-primite pe aceasta masa, iar unele alimente sunt chiar extrem de potrivite pentru etapele in care va transformati in gazda.

Top 3 masute de cafea in trend in anul 2022

Unii producatori de mobila au revolutionat aceasta industrie prin intermediul unor modele de masute de cafea de-a dreptul uimitoare. Chiar daca marea majoritate a clientilor se indreapta catre stilul modern, unii dintre acestia sunt atrasi de variantele clasice de masute. Nuantele de wenge sau nuc inchis, structura rotunjita si insertiile in relief sunt cele mai apreciate caracteristici din acest stil.

Iata primele 3 modele de masute care se afla in trend in anul 2022:

  1. Masutele de cafea din metal si sticla. Un model care se propulseaza imediat in atentia clientilor si care a fost transformat chiar si in masa de dinning. Varianta cea mai placuta este cea cu structura din metal auriu sau argintiu si blat din sticla.
  2. Masutele tip bar. Inaltimea acestora este cea care atrage cel mai mult privirile. O astfel de masa poate fi utilizata foarte simplu si atunci cand stati in picioare.
  3. Masutele realizate complet din lemn. Acest model reprezinta exemplul cel mai potrivit care se incadreaza in stilul clasic. Nuantele sunt diverse si pot fi alese in functie de preferinte: de la alb, gri, stejar sonoma sau pin nordic.

Anul 2022 este vazut ca un an potrivit schimbarilor de orice fel. Daca pana in acest moment ai amanat amenajarile interioare, acum este momentul potrivit pentru a aface o investitie care sa-ti transforme locuinta in locul modern si confortabil pe care ti l-ai dorit intotdeauna.

Masute de cafeaMeseMobilaMobila living