vitrine

Amenajarea living-urilor este deosebit de importanta, dat fiind faptul ca este cea mai expusa zona din locuinta. Pentru fiecare persoana care ajunge in momentul in care este gazda este foarte placut ca munca sa sa fie apreciata de invitatii care ii calca pragul. Armonia living-ului este in stransa dependente cu modul in care locatarii si musafirii se simt in acel mediu.

Printre piesele de mobilier foarte elegante si foarte placute intr-un living sunt noile modele de vitrine de la Dumonde Sibiu. Diversitatea culorilor si a variantelor ofera posibilitatea ca fiecare dintre pretentii sa poata fi atinse cu succes. Astfel, pentru orice tip de amenajare a unui living, cu siguranta veti identifica vitrina potrivita.

Printre cele mai populare modele sunt vitrinele cu usi din sticla. Indiferent daca este vorba despre sticla pe toata suprafata usilor sau doar pe jumatate, aceste modele sunt foarte apreciate pentru aspectul elegant. Intr-un cadru modern, acest model de vitrina completeaza perfect amenajarea mobilierului si va pune intr-o lumina foarte placuta intregul spatiu.

Cum alegi vitrine in functie de dimensiunea living-ului?

Un living spatios va avea nevoie intotdeauna de o amenajare pe masura. Vitrinele de mari dimensiuni, comodele TV lungi sau dulapurile suspendate de inaltimi mari sunt cateva exemple de piese de mobilier care se regasesc intr-un astfel de cadru. Intr-un astfel de living, spatiile mari, lasate libere vor arata usor neplacut din punct de vedere vizual si, plus de asta, nu veti avea parte nici de o functionalitate crescuta a spatiului.

Vitrinele cu doua usi sunt ideale pentru un astfel de living. Daca va doriti sa mentineti decorul intr-un stil foarte elegant, alegeti modelele de vitrine impartite in jumatate: in partea de sus sticla si in partea de jos fronturi lucioase. Albul ramane, in continuare, o alegere foarte populara pentru cei care doresc sa ofere un aspect inedit spatiilor de locuit.

In ceea ce priveste living-urile de mici dimensiuni, lucrurile stau putin diferit. In fiecare dintre spatiile locuintei va trebui sa va orientati catre un echilibru. Indiferent de cat de calitative sunt piesele de mobilier, amenajarile incarcate vor oferi o senzatie deranjanta. Atat obiectele decorative, cat si articolele de mobilier trebuie alese in raport cu dimensiunea pe care spatiul o pune la dispozitie.

Vitrinele suspendate sunt o varianta excelenta pentru living-urile de mici dimensiuni. De altfel, daca doriti o vitrina inalta, alegeti modelele cu o usa. De asemenea si in cadrul acestei variante veti regasi numeroase modele care sa se potriveasca cadrului.

Dumonde sibiuMobilaMobilierVitrine