Între clasic și modern: un amestec de tradiție și simplitate

Design-ul de interior se schimbă constant, stilurile de design se reinventează și se combină creând unicitate în fiecare cămin. Astăzi vorbim despre un un amestec între două stiluri cunoscute, poate chiar cele mai cunoscute⎼clasic și modern. Combinația dintre cele două stiluri formează un decor simplu, minimalist și funcțional, cu un aer elegant.

Stilul clasic modern este cel mai recent trend în designul interior al zilelor noastre. Designul clasic provine din cultura europeană, precum stilul victorian și Art Deco; de asemenea, grecii și romanii sunt principalele inspirații ale designului clasic.

Mobilierul acestui tip de design este o combinație de stil modern și clasic. Mobilierul nu este foarte modern, dar totuși încă la modă. Este simplu și are mai puține sculpturi. Culoarea principală pentru acest stil este maro, bej, negru, maro ciocolată sau alb.

 Canapea Chesterfield

Poți crea un decor atractiv adăugând în acest spațiu accesorii frumoase, dar nu foarte multe. Alege decorațiuni simple, cum ar fi o vază cu o singură floare, o pictură mare pe perete și câteva perne cu model geometric. Combină piesele moderne cu cele clasice, precum un fotoliu futurist cu o canapea în stil clasic, o mobilă de living room delicată, cu accesorii moderne, un covor stilat cu un candelabru și piese de decor aurii.

Designul clasic modern se bazează pe linii aparente, culori simple și utilizarea diferitelor materiale, cum ar fi metalul, lemnul, sticla și oțelul. Ambele se caracterizează prin adoptarea simplității în utilizarea componentelor și alegerea mobilierului potrivit care tinde să fie old fashion cu detalii simple pentru a asigura o impresie generală de eleganță și simplitate.

Living Provence

Tu esti designerul casei tale și orice stil ai alege, este important să îți placă și să te facă să te simți ca acasă!