oglinzi

Fiecare spatiu de locuit are modul sau propriu in care se poate amenaja. Nu exista reguli standard in functie de care sa se faca amenajarea, nici piese de mobilier pe care sa le aveti obligatoriu, insa exista anumite concepte nescrise de urmat. Spre exemplu, canapeaua sau coltarul isi regaseste cel mai bine locul in living, precum patul este predestinat dormitoarelor. De asemenea, sunt si obiecte pe care le puteti folosi in oricare incapere, precum este si cazul modelelor de oglinzi.

Adeptii amenajarilor elegante vad oglinzile ca un element must-have pentru a putea crea un decor rafinat si placut. Pe langa aspectul estetic si impactul vizual pe care il ofera, oglinzile ofera si o functionalitate aparte. In raport cu locul in care sunt amplasate, acestea se diferentiaza ca si stil sau model, insa ideea de baza se invarte in jurul aceluiasi scop.

Oglinzile sunt destinate oricarui spatiu de locuit

Inainte de plecare, instinctul multor persoane este de a verifica pentru ultima data daca arata bine si daca totul este in regula. Astfel, oglinzile pe hol sunt foarte bine primite de acest tip de persoane. Pe de alta parte, de ele se pot folosi si invitatii, fara a exista situatii in care cineva sa trebuiasca sa se descalte pentru a se putea privi sau sa intre incaltat pana la cea mai apropiata oglinda.

In dormitor, foarte des sunt alese dressing-urile cu oglinzi. Acestea sunt, deci, pozitionate pe fronturile dulapurilor, fiind o sursa foarte buna de apreciere a outfit-urilor alese. In acest caz, dulapurile cu oglinzi ofera un aspect foarte placut intregului dormitor. Camera va arata mult mai luminoasa, in special daca dulapul cu oglinzi este pozitionat in fata geamului.

Masutele de machiaj sunt locul din care nu lipseste niciodata cel putin o oglinda. Pentru un look perfect si un machiaj inedit, doamnele si domnisoarele aleg numeroase variante de oglinzi care sa reflecte realitatea sau care au capacitatea de a apropia. La fel de potrivite si des intalnite in acest loc sunt si ledurile amplasate in jurul oglinzilor pentru ca fiecare femeie sa isi poata realiza un make-up profesionist chiar in locuinta proprie.

In functie de spatiul disponibil si de locul unde urmeaza sa o amplasati, oglinda trebuie aleasa cu la fel de multa atentie precum piesele de mobilier sau obiectele decorative. Stilul oglinzilor difera, asa ca acesta este un alt detaliu important pe care trebuie sa il aveti in vedere.

Esti interesat de achizitionarea unor oglinzi potrivite pentru locuinta ta? Analizeaza oferta Dumonde pentru oglinzi!

DumondeMobilaMobilierOglinzi