decoratiuni de perete

Pe langa mobilierul indispensabil unei locuinte, obiectele de decor sunt la fel de importante pentru un aspect actual si modern. Astfel, modelele de decoratiuni de perete au prins din ce in ce mai mult la publicul larg, de toate varstele. Indiferent de stilul in care ati ales sa amenajati locuinta, rustic, clasic, scandinav sau modern, pe piata larga veti regasi numeroase variante de decoratiuni care sa se incadreze la perfectie.

Din ce in ce mai multe persoane se preocupa de modul in care locuinta lor poate arata actual. Stilul modern ocupa locul fruntas in topul stilurilor de amenajare interioara pentru functionalitate si design. Liniile fine si insertiile metalice sunt doar doua caracteristici ale acestui stil care atrag imediat toate privirile.

Decoratiunile pentru perete joaca un rol foarte important in cadrul unei amenajari. La fel cum un outfit nu este complet pana in momentul in care nu este si accesorizat, locuintele au nevoie de decoratiuni pentru a fi considerate placute din punct de vedere al aspectului. O amenajare armonioasa ii face pe locatari, dar si pe invitati sa se simta foarte bine in acel mediu, relaxati si bine-dispusi.

Intre starea de spirit si decorul unei locuinte este o legatura foarte puternica. Imaginati-va doar faptul ca cele mai multe dintre filmele horror sunt realizate in locuinte cu aspect vechi, demodat, cu elemente de decor si mobilier antice si deteriorate. Cu siguranta ca va doriti ca locuinta dumneavoastra sa fie oposul unei astfel de imagini.

3 modele de decoratiuni de perete extrem de indragite

Ca in fiecare categorie, unele modele de decoratiuni sunt mult mai placute si apreciate decat altele. Desi nu exista un standard pe care sa il urmati in amenajarea locuintei, exista un top al celor mai populare decoratiuni de perete. Iata doar 3 dintre elementele ce apartin acestei categorii si ocupa locurile fruntase:

  1. Tablourile. Iubitorii de arta sau cei care au puterea de a intelege tablourile in profunzimea lor sunt deosebit de incantati de aceste obiecte de decor. Acest lucru este foarte vizibil prin prezenta lor in marea majoritate a spatiilor din locuinta.
  2. Ramele foto. Un alt model foarte apreciat este rama foto. De cele mai multe ori veti regasi un ansamblu de rame foto, interconectate. Astfel, acolo se pot afisa unele dintre cele mai frumoase momente ale familiei.
  3. Decoratiunile metalice. Acest tip de decoratiuni poate avea un iz abstract. Caracteristica principala pentru care este atat de apreciat este tocmai modernismul pe care il inspira si efectul inedit al metalului.

Simti ca peretii sunt prea goi in locuinta voastra? Decoratiunile de perete sunt produsele ideale prin care-ti poti exprima creativitatea si caracterul. Alege sa-ti personalizezi locuinta cu aceste decoratiuni care vor fi apreciate de fiecare persoana care va trece pragul locuintei tale!

Dumonde.ro ofera o gama larga de decoratiuni de perete disponibile in diferite dimensiuni, astfel incat fiecare client sa-si poata alege decoratiunea potrivita in functie de incapere, dimensiuni disponibile si gust!

DecoratiuniDecoratiuni perete