comode TV

Comodele pentru TV sunt un concept relativ recent. Fiind separate de categoria „comode”, comodele TV au dimensiuni reduse si nu ofera aceeasi functionalitate precum comodele standard. Living-urile moderne au nevoie de comode TV realizate in acelasi stil pentru a putea crea o armonie in acest spatiu.

De regula, comodele TV sunt preferate pentru zona de living, in dormitor televizorul fiind suspendat pe perete. Bineinteles ca acest lucru nu este o regula in amenajare, insa marea majoritate a persoanelor realizeaza amenajarea in acest mod. O alta varianta populara sunt comodele standard pentru dormitor pe care se amplaseaza televizorul.

Comode TV de la Dumonde - alegerea potrivita pentru dormitorul tau

In dormitor, comodele de dimensiuni mari sunt aproape necesare pentru a putea avea o buna organizare a lucrurilor. In comparatie cu comodele TV, cele standard au spatii mult mai mari de depozitare si inaltimi mai mari, astfel obiectele persoanele pot fi tinute in ordine, departe de ochii musafirilor.

In cadrul living-urilor moderne, comodele TV din noile colectii se regasesc in variante cu fronturi lucioase, super-lucioase sau mate. Fronturile super-lucioase sunt perfecte pentru living-urile care au decoratiuni cu auriu sau argintiu si care s-au amenajat in acest stil, luxos. Luciul este o caracteristica a modernismului in forma sa pura, insa nici fronturile mate nu sunt mai departe de acest stil.

Comodele TV cu fronturi mate sunt potrivite pentru living-urile a caror amenajare s-a bazat pe nuante vii, energice. Culorile precum verde smarald, albastru marin sau visiniu isi regasesc locul in living alaturi de piese de mobilier cu care sa isi poata crea un echilibru. Astfel, modelele de comode TV cu fronturi mate sunt alegerea perfecta pentru acest stip de amenajare.

In ceea ce priveste functionalitatea, comodele TV sunt utile pentru obiecte de mici dimensiuni. In cazul comodelor care au si spatii de depozitare fara usi, ele pot servi si ca biblioteci. Cartile pot fi amenajate in aceste locuri, oferind si un aspect foarte placut decorului. Relaxarea in living inseamna, pentru unele persoane, sa isi serveasca cafeaua citind o carte buna. In acest caz, o mica biblioteca este mai mult decat utila pentru un confort sporit.

In functie de pretentiile clientilor, structura comodelor este diferita. Comodele cu picioare inalte sunt preferate de adeptii stilului scandinav, precum si de cei a caror inaltime a canapelei sau coltarului impun necesitatea unei astfel de piese de mobilier. O comoda TV serveste in principal la amplasarea televizorului; ceea ce inseamna ca inaltimea acesteia trebuie sa fie una potrivita pentru o postura comoda.

ComodeComode tvMobilier living