cuiere

In amenajarea holurilor sunt incluse cateva elemente de mobilier indispensabile. Funtionalitatea pe care o ofera acestea este principalul motiv pentru care piesele sunt regasite in marea majoritate a locuintelor. Pantofarele, banchetele sau cuierele sunt printre cele cele mai populare elemente pe care le veti regasi in holurile locuintelor.

Bineinteles ca aceste piese de mobilier au fost reinterpretate de-a lungul timpului pentru a se putea adapta noilor tendinte in materie de home&deco. Stilurile diverse de cuiere, nuantele si materialele din care sunt acum realizate sunt dintre cele mai placute, calitative si moderne.

Iata cateva dintre cele mai populare modele pe care le puteti alege pentru holurile din locuinta:

  1. Cuierul tip pom. Un model foarte apreciat, care a rezistat in topul preferintelor pe o perioada foarte lunga. Structura subtire si aspectul minimalist face acest tip de cuier foarte potrivit pentru holurile de mici dimensiuni. In astfel de spatii, toate piesele de mobilier trebuie alese in functie de dimensiunile disponibile. Pe de o parte aspectul trebuie sa fie unul aerisit si, pe de alta parte, mobilitatea si miscarea nu trebuie sa fie influentate negativ de amenajarea si amplasarea pieselor de mobilier.

  2. Cuierul cu oglinda. Aceasta varianta este foarte eleganta si placuta ca si aspect. Functionalitatea este mai ridicata decat in cazul cuierului tip pom pentru ca le permite proprietarilor sa mai arunce o privire in oglinda inainte de a parasi locuinta. Pentru acest tip de cuier, un hol cu dimensiuni medii este locul perfect in care se poate incadra. Nuanta peretilor holului vor fi cei care vor determina culoarea pe care o veti alege pentru acest tip de cuier.

  3. Cuiere cu bancheta. Unele modele de cuiere au incluse in structura lor si o bancheta pe care o puteti folosi atunci cand va incaltati. Unele persoane sunt aproape dependente de un loc pe care sa se aseze atunci cand isi incalta pantofii. Pentru acestea, cuierele cu bancheta sau taburetii in hol sunt indispensabili.

Stilurile si modelele diverse sunt propuse pentru a putea acapara o mai mare parte din nevoile si gusturile consumatorilor. Alegerea cuierului potrivit va fi dificila, insa nu imposibila, indiferent de numarul ridicat de variante pe care le veti gasi si care va pot conduce catre o confuzie.

Un aspect ce poate departaja articolele este materialul din care sunt realizate, respectiv calitatea acestora: pal-ul melaminat sau metalul pentru cuierele de tip pom sunt materialele cele mai potrivite pentru aceste piese de mobilier.

CuiereMobilier hol