Camera Copilului - Du'Monde Furniture & Deco Concept translation missing: ro-Romania.general.accessibility.skip_to_content
Camera Copilului

Camera Copilului

Crearea unui spațiu pentru ca micuțul tău să se joace și să crească poate și ar trebui să fie o experiență distractivă. Totodată, însă, poate fi, de asemenea, una provocatoare. La urma urmei, o cameră frumoasă și funcțională pe care copilul tău o va iubi atât acum, cât și în anii următori este un lucru ce necesită o gândire pe termen lung!

 Când vine vorba de camere pentru copii, mai puțin este de obicei mai mult. Menținând un decor simplu și un mobilier minimalist, vei crea mai mult spațiu pentru joacă și vei oferi o pânză neutră care poate fi ușor actualizată pe măsură ce copilul crește.

 

Comoda Camera Copii

 

Cumpără acum acest produs: Comodă SMYK 80 2

Pentru a crea o cameră pe care o va iubi micuțul tău, încearcă să te concentrezi asupra lucrului pe care îi place cel mai mult să facă: să se joace! Este important să aibă la dispoziție toate jucăriile îndrăgite dar în același timp, este important pentru tine să menții o cameră curată, spațioasă și aerisită. Optează pentru dulăpioare frumoase și practice, unde poți depozita toate jucăriile celui mic.

Fie că lucrezi cu o cameră mică sau cu o imaginație mare, profită la maximum de spațiul camerei dedicată copilului tău. Optează pentru un pat cu spațiu de depozitare pentru o dublă funcționalitate și mai mult loc în cameră. Poți depozita în lada patului, fie lenjerii de pat, jucării sau hainele pentru următorul sezon.

 

Pat Camera Copii

 

Cumpără acum acest produs: Pat SMYK 2-3 90x200 cm

Copiilor le place culoarea, așadar trebuie luat în calcul varianta de mobilier colorat, pereți desenați și covoare interactive. Acest tip de decor însă, nu v-a fi potrivit și în anii ce urmează. Sfatul nostru este să alegi un decor minimalist și piese de mobilier jucăușe cu puțină culoare, potrivite și pentru un adolescent.

 

Dulap Camera Copii

 

Cumpără acum acest produs: Dulap SMYK 80 2 
Articolul urmator Alegerea patului potrivit