Alegerea canapelei perfecte pentru camera de zi

Alegerea canapelei perfecte pentru camera de zi

Camera de zi reprezintă spațiul principal de relaxare alături de familie și prieteni precum și zona care oferă confort maxim pentru momentele în care dorim să ne bucurăm de câteva momente de liniște. De aceea devine extrem de important să ne alegem un mobilier care să ne ofere toate atuu-rile de care avem nevoie pentru a transforma living-ul în încăperea noastră favorită.

Canapeaua va fi întotdeauna piesa centrală a unui decor deoarece este cea care ne asigură confortul de care avem nevoie după o zi lungă și adesea încărcată de task-uri pe care trebuie să le ducem la bun sfârșit. Cu un design sofisticat dar extrem de versatil, ușor de încorporat oricărui decor deja existent, Canapea extensibilă cu ladă de depozitare Candy Silver este o alegere care nu poate da greș.

Este important ca în alegerea canapelei să ne orientăm în funcție de spațiul pe care îl avem la dispoziție și din acest punct de vedere, produsul pe care vi-l prezentăm este perfectă pentru a se încadra în orice fel de încăpere avem în plan. Uneori, în momentele în care simțim nevoia de o schimbare, alegem să reamenajăm spațiul cu care ne-am obișnuit și atunci este extrem de important să avem posibilitatea de a face acest lucru fără prea multă bătaie de cap.

Un alt criteriu extrem de important este reprezentat de materialul, modelul și culoarea tapițeriei. Acest aspect detaliu trebuie să îmbine cu succes noțiunea de rezistență cu cea de confort. Ne dorim ca piesa de mobilier pe care ne vom petrece serile vizionând serialul nostru preferat sau savurând cafeaua de dimineață înainte de a pleca la serviciu, să emane un aer prietenos, intim, sa fie ușor de întreținut și extrem de versatilă atunci când vine vorba de a o asorta cu alte obiecte de decor pe care le avem în plan. O canapea în nuanțe neutre de gri este recomandată atât pentru încăperi spațioase, luminoase, cu mobilă aleasă în nuanțe închise, precum wenge sau negru, dar face echipă bună și cu un mobilier în tonuri deschise, pastelate, încadrate într-un spațiu poate nu atât de generos.

O simplă canapea nu ne mai satisface toate nevoile, de aceea este necesar ca piesa de mobilier aleasă să îndeplinească cu succes și rolul de pat, comod și încăpător, preferabil ușor de pliat atunci când nu vrem să menținem ocupat inutil spațiul liber din încăpere.

Într-o epocă în care simțim constant nevoia de spațiu liber pe care să-l folosim pentru a ne organiza mai bine lucrurile și totodată pentru a reduce timpul petrecut ordonând și aranjând camera în care alegem să ne petrecem mare parte din timp, o canapea care să beneficieze de un spațiu de depozitare, este extrem de practică și utilă.

Optați pentru o canapea confortabilă și rezistentă, în nuanțe neutre, ușor asortabile și care se poate permuta cu ușurință în orice spațiu vă propuneți și garantat aceasta va deveni rapid piesa de mobilier preferată pentru momentele de relaxare maximă.

https://www.dumonde.ro/collections/canapele-extensibile/products/canapea-extensibila-candy-grey

Cât de important este pentru dumneavoastră propriul confort? În cazul în care răspunsul la această întrebare înclină balanța spre o alegere inspirată, este important să luați în calcul o canapea generoasă ca spațiu, confortabilă și cu un design modern, atrăgător, care să poată să vă ofere posibilitatea de a vă bucura de momente pline de relaxare.

Adesea ne dorim să ne petrecem timpul cu cei dragi, să ne bucurăm de momente plăcute în compania familiei și prietenilor dar ne lipsește spațiul necesar pentru a organiza evenimente sau reuniuni care să ne relaxeze și să ne încarce pozitiv..

O canapea spațioasă atrage nu doar prin confortul pe care ni-l oferă, ci și prin design-ul elegant și modern care reușește să modifice atmosfera întregii încăperi unde este amplasată.

Necesitatea de a crea uneori spațiu pentru musafirii pe care doriți să îi găzduiți peste noapte poate fi rezolvată în momnetul în care optați pentru o canapea extensibilă, impresionabilă prin puterea sa de a face față oricărei provocări.

Nuanța în care alegeți piesa principală din cadrul unui living, este cea care vă oferă posibilitatea de a jongla cu multiple posibilități de redecorare. Culoarea gri va rămâne mereu la modă, fiind una dintre nuanțele versatile pe care le puteți asorta cu ușurință tuturor obiectelor de mobilier sau decorative pe care le aveți deja sau decideți să le achiziționați. O canapea rezistentă, cu un design modern și interesant se poate demonstra o achiziție extrem de inspirată deoarece poate fi utilizată timp îndelungat fără a fi nevoie de o investiție suplimentară.

Multitudinea de perne de dimensiuni diferite reprezintă un alt detaliu important în ceea ce privește contribuția în ceea ce privește confortul  și menținerea unui aspect de actualitate. Fie că optați pentru perne în aceeași nuanță sau în tonuri contrastante, pernele sporesc confortul alegerii dumeavostră și vă oferă posibilitatea de a jongla cu diferite combinații, în funcție de preferințe sau de contextul în care vă regăsiți.

Un living spațios are nevoie de o canapea de dimensiuni ceva mai mari pentru a evita crearea impresiei de gol, incomplet, nefinisat. Selectarea unei canapele generoase ca dimenisune, capabilă să se transforme într-un pat încăpător și extrem de confortabil, vă va asigura nu doar confortul personal ci și al musafirilor care vor putea să înopteze la dumneavoastră fără să fie lipsiți de confortul din propria casă. 

O canapea care întrunește toate aceste aspecte rămâne o alegere inspirată, modernă și extrem de versatilă pe care nu veți regreta că ați achiziționat-o!

https://www.dumonde.ro/collections/canapele-extensibile/products/canapea-extensibila-marbela-xl

Nu întotdeauna dispunem de resursele necesare pentru a redecora spațiul de locuit, așa că este foarte important să ne decidem asupra unui produs de calitate, extrem de versatil, capabil să ofere un aspect interesant încăperii unde este amenajat și totodată să poată îmbina utilul cu plăcutul.

Un living cu dimenisiuni nu extrem de generoase poate fi transformat într-un ambient plăcut fără prea mult efort. Este suficientă alegerea unei canapele cu tapițerie din material calitativ, într-o culoare caldă, pastelată, însoțită de pernuțe selectate în nuanțe înflorate, vesele și living-ul dumneavoastră va căpăta un vibe pozitiv și modern.

Este important să vă simțiți confortabil cu alegerea dumneavoastră deoarece canapeaua este piesa principală de mobilier pe care o veți folosi cel mai des pentru momentele de odihnă sau relaxare.

Recomandarea este de a alege întotdeauna o canapea ușor de integrat în cadrul oricăui decor deja existent pentru a evita investirea în altă piesă de mobilier mai curând decât este cazul. De asemenea, este important designul pe care îl selectăm deoarece această alegere scoate în evidență detalii legate de propria noastră personalitate. Încăperea în care ne petrecem timpul liber și în care invităm persoanele dragi să ne țină companie trebuie să fie compatibilă cu stilul nostru și să aibă capacitatea de a ne îmbunătăți considerabil starea de spirit.

Deși pare uneori o alegere practică să optăm pentru un produs clasic care ne menține în zona noastră de confort, este eliberator și ne oferă un anumit tip de satisfacție să ne urmăm instinctul și să alegem un produs care ne transmite o vibrație pozitivă.

O încăpere aerisită, zugravită în culori deschise, calde, cu un mobilier capabil să întregească peisajul, devine spațiul preferat pentru petrecerea timpului liber. Luminozitatea creată în camera unde alegeți să amplasați canapeaua, poate fi sporită prin selectarea unui covor în nuanțe calde, pastelate combinat cu perdele sau draperii deschise la culoare și obiecte de decor alese cu bun gust.

Starea de confort este foarte importantă și acest lucru este oferit în mare parte, de către obiectele personale cu care alegem să ne înconjurăm. O canapea cu un design atractiv  reprezintă o alegere inspirată fiind piesa de mobilier confortabilă și atractivă care vă va însenina momentele de relaxare și pe care o vor admira toți musafirii dumneavoastră.

AmenajareCanapeleCasaColtarConfortabil