Alege un stil de design interior care să ți se potrivească

Când vine vorba de stilul de decorare a casei, simți că ai o mulțime de idei, dar nu știi pe ce să te concentrezi? Simți că stilul tău este peste tot? Sau te simți atras de fiecare tendință de decorare care apare?

 

Cu siguranță merită să acorzi puțin timp pentru a stabili stilul de decorare înainte de a începe să iei decizii cu privire la spațiile casei tale. Nu mai pierzi timp și bani pe lucruri care ajung să se simtă nepotrivite” odată ce ajung acasă! A învăța cum să alegi un stil de design care să se potrivească personalității tale îți permite să îți decorezi casa cu încredere, știind exact ce va arăta frumos și te va face fericit!

 

Când vorbim despre găsirea stilului de design interior potrivit, nu înseamnă că ar trebui să te limitezi doar la un anumit stil, etichetă sau tendință. Vorbim despre descoperirea a ceea ce îți place, astfel încât să nu fii copleșit de toate variantele existente în materie de design interior.

1. Inspiră-te

Inspirația exterioară este întotdeauna binevenită, atunci când nu ai o imagine clară în minte. Caută modele de amenajări, aruncă o privire pe site-urile de specialitate, citește câteva articole care ți-se par interesante. Încearcă să îți dai seama dacă poți identifica o tendință, o paletă de culori sau un stil general de care te simți atras.

2. Amenajează un loc dedicat lucrurilor care îți plac

Aranjează un loc cu obiectele tale preferate de decor, care reflectă personalitatea ta. Spune o poveste despre cine ești. 

Așadar, ia-ți puțin timp și adună tot ce surprinde aspectul și senzația pentru care optezi în casa ta. Reunește aceste lucruri într-o zonă a casei tale. Apoi amenajează acest spațiu, un colț cu o comodă sau o vitrină pentru a te ajuta să definești stilul de decorare care te atrage. Astfel, scoți în evidență obiectele tale de decor preferate, spunând în același timp o poveste și conturând un stil de decor.

Ține minte că atunci când vine vorba despre a-ți exprima personalitatea în design-ul interior din casă, nu există așa e bine și așa e rău.

 Alegând un stil de design interior care să se potrivească cu personalitatea și preferințele tale, te poate ajuta să descoperi multe despre tine, ceea ce deschide ușa către mai mult curaj și creativitate în fiecare domeniu al vieții tale.