tablouri si decoratiuni pentru locuinta ta

Fiecare spatiu de locuit din casa are tematica si specificul sau. Dormitorul, spre exemplu, este spatiul cel mai intim, unde fiecare persoana se regaseste la finalul unei zile agitate. Prin modul in care este construit si scopul pentru care este destinat, dormitorul are si anumite modele specifice de tablouri si decoratiuni care se potrivesc.

Elementele de decor pe care le alegeti pentru living, nu se potrivesc pentru dormitor si nici invers. Fiecare dintre obiecte este realizat pentru a deservi decorului unei anumite camere. Tocmai din acest motiv este foarte important sa alegeti cu mare grija obiectele decorative in raport cu mobilierul si celelalte elemente din camera.

Armonia unei locuinte tine de amenajare si de relatiile dintre membri. S-a constatat faptul ca foarte multe persoane se simt influentate din punct de vedere al starii de spirit de spatiul in care se afla. Tinand cont de acest lucru, fiecare detaliu din locuinta este important de luat in calcul.

Facand o scurta analiza a pietei veti realiza faptul ca atat tablourile, cat si decoratiunile se impart in functie de spatiul careia li se adreseaza. Fara niciun dubiu ca va fi mult mai usor sa va orientati, tinand cont de separarea categoriilor. In ceea ce priveste modelul, orientati-va catre decoratiuni adaptate stilului de amenajare realizat pana in acel moment.

Cele mai placute modele de tablouri si decoratiuni

Ca in oricare alt domeniu, unele dintre modele sunt extrem de apreciate, ceea ce le face totodata si foarte populare. Tablouri si decoratiuni veti regasi in orice locuinta, insa unele dintre variante pe care le aveti dumneavoastra in casa este mai mult probabil sa le gasiti si in casele apropiatilor. Iata doar cateva dintre cele mai placute si des intalnite obiecte de decor:

  1. Tablourile abstracte. Ideea de a avea un decor care sa transmita profunzime este una din ce in ce mai apreciata. Tablourile abstracte tocmai aceasta caracteristica au – profunzimea. Pentru iubitorii de arta, astfel de picturi sunt foarte apreciate, iar ele e regasesc in marea majoritate a spatiilor de locuit.
  2. Decoratiunile de Craciun. Desi acestea sunt ocazionale, decoratiunile de Craciun au un rol aparte in locuinte in perioada specifica sarbatorilor. Magia sarbatorilor este mult mai aproape de oameni atunci cand casa este imbracata in straie de sarbatoare.
  3. Lumanarile parfumate. Acestea sunt cele mai intalnite obiecte de decor datorita dublului scop pentru care sunt utilizate – atat pentru aspect, cat si pentru mirosul foarte placut.

Tablourile folosite in locuinta au o putere incredibila! Stilul in care acestea sunt concepute, materialele si culorile folosite, dimensiunea acestuia, toate spun multe lucruri despre proprietarii locuintie. Mai mult decat atat, putem observa inca de la prima vizita a prietenilor ca aceste creatii artistice sunt cele care atrag cele mai multe priviri.

Alege un tablou de pe Dumonde.ro si schimba complet design-ul living-ului sau dormitorului tau!

DecoratiuniDecoratiuni pereteTablouri