5 sfaturi pentru amenajarea unui decor elegant în tonuri de alb

S-a întâmplat vreodată să te afli într-o încăpere unde predomina nuanța albă? Dacă da, cum te-a făcut acel decor să te simți? Îți place mobilierul alb dar nu știi cum să îl integrezi în decorul tău?  Albul este unul dintre acele tonuri mai puțin alese în materie de piese de mobilier și decor, întrucât nu toată lumea știe să aleagă piesele de mobilier potrivite. Albul evocă puritate și eleganță. Du’Monde îți oferă 5 sfaturi pentru a te ajuta să conturezi un decor desăvârșit în tonuri de alb.

1. Privește o camera albă ca și cum ar fi o pânză goală

În loc să te lași intimidat de alb, privește-l ca pe un nou start pentru a face orice îți imaginezi. Camere albe sunt cele mai potrivite pentru a-ți contura o imagine de ansamblu asupra decorului. Este o pânză frumoasă pe care poți desena orice dorești. În loc să optezi pentru o cameră în nuanțe nepotrivite și obositoare, încearcă să profiți de ce viziune îți oferă albul.

Dumonde Living Provence

Comandă produsele acestea acum: Living Provence

2. Folosește albul pentru o bucătărie modernă sau clasică

Frumusețea albului este că oferă o gamă versatilă de nuanțe, cum ar fi un alb ultra cremos, care se potrivește bucătăriilor cu corpuri clasice din lemn și blaturi de marmură.  Dar în vremurile contemporane, tindem să optăm pentru finisajele lăcuite sau mate, ultramoderne. Preferăm liniile simple, corpurile practice și un design cât mai minimalist, iar nuanțele deschise scot tot timpul aceste lucruri în evidență.

Bucatarie Vigo DumondeCumpără produsele acestea acum: Bucatarie Vigo

3. Nu te speria de tapițeria albă!

Este posibil să te gândești că tapițeria albă este mai greu de curățat sau se poate murdări mult mai rapid. Deși acest lucru este adevărat, ia în considerare tipul de material din care este fabricat produsul. Să luăm ca exemplu o canapea sau un colțar- în camerele de zi, cu trafic intens. Poți lua în considerare pielea ecologică sau pielea întoarsă ecologică, materiale ideale pentru case cu animale de companie și copii activi. Nu te feri de culoare- alege în schimb țesături potrivite pentru casa ta.

Canapea extensibila Marbela WhiteCumpără acest produs acum: Canapea extensibila Marbela White

4. Decorațiunile de perete ies mai mult în evidență pe un perete în nuanțe deschise

Unul dintre cele mai mari atuuri ale albului și a nuanțelor deschise este oportunitatea de a-ți prezenta propria personalitate și stil în interiorul casei, fără a fi nevoie să concurezi cu pereții colorați, mobilierul sau decorul. Dacă îți plac decorațiunile de perete, tablourile sau alte elemente care atrag atenția, ia în considerare expunerea acestora pe un perete alb, pe o măsuță albă sau un raft în tonuri deschise. Toți ochii se vor îndrepta direct la decorațiunea ta preferată, fără a depune prea mult efort!

Raft metalic LarisCumpără acest produs acum: Raft metalic Laris

5.  Combină mobilierul alb cu textile în nuanțe calde pentru a oferi personalitate încăperii

În cazul în care încăperea este lipsită de personalitate sau căldură, ia în considerare combinația dintre mobilier în nuanțe de alb și textile precum draperii sau covoare în tonuri calde.  Acest lucru funcționează mai ales în dormitoare. Decorațiunile de podea, textilele de la ferestre și lenjeria de pat, împreună cu mobilierul în nuanțe deschise, pot lucra în armonie pentru a da viață unui dormitor și a altor încăperi.

Dormitor Alegro IIICumpără produsele acestea acum: Dormitor Alegro III

Când vine vorba despre casa ta, trebuie să îndrăznești! Lasă-ți imaginația să umple fiecare colț de casă. Inspiră-te cu Du’Monde!

AlbAmenajareBucatarieCanapeleClasicaDecorDumondeElegantMobilierMobilierulModernaOferteOutletTapiterie albaTonuri