scaune de bucatarie

Scaunele de bucatarie fac parte din categoria pieselor de mobilier must-have in aceasta incapere din locuinta. Alegerea scaunelor poate fi facuta sub forma de set – adica o data cu masa de bucatarie, dar si separat. Pentru seturile de mese si scaune de bucatarie, se intampla deseori ca unul dintre cele doua elemente sa nu fie in totalitate pe placul clientului.

Amenajarea locuintei nu trebuie sa cunoasca compromisuri atat timp cat va doriti ca investitiile sa fie pe o perioada foarte lunga de timp. Daca va aflati intr-o situatie precum cea mentionata anterior, ideal ar fi sa va orientati atentia catre modele de scaune care sa indeplineasca in totalitate cerintele dumneavoastra. Iata doar patru modele ideale pentru orice amenajare:

  1. Scaunele tapitate cu piele ecologica. Acest model de scaun este foarte apreciat de persoanele care au animalute de companie sau care au membri ai familiei de varste mici. Copiii pot fi neatenti sau se pot juca si pot varsa lichide sau mancare peste tapiteria scaunelor. Pielea ecologica este recunoscuta pentru modul rapid in care se curata.

Pentru scaunele cu piele ecologica trebuie sa aveti in vedere ca aceasta sa fie groasa si foarte calitativa. Pielea ecologica slaba calitativ si foarte subtire se rupe intr-un timp mult prea scurt. Apsectul scaunelor va deveni rapid unul neplacut si veti fi nevoit sa faceti din nou o schimbare.

  1. Scaunele tapitate cu stofa clasica. Stofa clasica si pal-ul melaminat sunt combinatia ideala pentru bucatariile mobilate intr-un stil cu tente clasice. Nuantele de alb, colturile rotunjite sau cu modele si fronturile mate sunt detaliile principale dintr-un astfel de cadru.

Mai specific, un model foarte des ales este scaunul de bucatarie cu structura alba si tapiterie gri. Contrastul dintre cele doua nuante creaza un efect elegant si foarte placut; ceea ce reprezinta, de altfel, si idealul pentru o bucatarie frumos amenajata.

  1. Scaunele tapitate cu catifea. Un simbol desavarsit al elegantei, rafinamentului si luxului este catifeaua. Modelele de scaune de bucatarie tapitate cu catifea oferite de Dumonde sunt din ce in ce mai apreciate de clienti pentru modul in care schimba aspectul bucatariei.

La fel ca in cazul tapiteriei din piele ecologica, calitatea materialului trebuie pusa pe primul loc in procesul de achizitie. Daca pielea ecologica se poate rupe, catifeaua se matuieste, se toceste si creaza un aspect foarte inestetic. Bucataria trebuie sa fie in permanenta ordonata, organizata si sa ofere un vibe placut.

ScauneScaune de bucatarieScaune dumondeScaune tapitate