3 mituri despre canapele fixe

Living-urile sunt spatii ale locuintei cele mai expuse la privirile lungi ale vizitatorilor. De regula, acest spatiu este locul in care musafirii sunt invitati si serviti cu o bautura si, inevitabil, sunt analizate. Canapelele fixe din living sunt piese de mobilier apreciate pentru aspectul lor si modul placut in care transforma un living intr-o zona de lounge. In jurul acestor modele de canapele fixe, s-au dezvoltat, bineinteles si cateva mituri. Iata doar 3 dintre cele mai vehiculate:

  1. Nu sunt foarte comode. Canapelele fixe au o structura foarte rezistenta si materiale extrem de calitative. Ideea pe care se bazeaza canapeaua fixa este de a oferi confort pe toata suprafata acesteia. Puteti opta pentru modele de canapele in functie de nevoile dumneavoastra. Unele persoane considera ca cele mai comode sunt canapelele care au aceleasi materiale si pentru sezut si spatar. Pe cand, alte persoane sunt de parere ca pentru o pozitie corecta, spatarul trebuie sa fie mai tare decat sezutul.
  2. Nu ofera functionalitate. Pentru persoanele care dispun de un numar considerabil de camere sau pentru cei care nu sunt adeptii canapelelor cu functie de extensie, cele fixe sunt varianta cea mai buna. Functionalitatea unei canapele se raporteaza, de fapt, la confortul pe care il ofera atunci cand stati asezat urmarind un film sau servind o cana cu ceai.
  3. Nu pot fi combinate cu alte elemente. Canapelele fixe sunt cele mai potrivite pentru a fi combinate cu alte piese de mobilier. Seturile de canapele si fotolii sunt din ce in ce mai apreciate de clienti pentru modul deosebit in care arata in living.

Canapele fixe pentru toate gusturile

Alegerea unei canapele nu va fi simpla niciodata, mai ales daca nu sunteti singura persoana care se va folosi de aceasta piesa de mobilier. Parerile si gusturile pot fi impartite si cu greu puteti ajunge la un consens privind o alegere fara a face compromisuri.

Numeroasele modele de canapele fixe vin in sprijinul clientilor care sunt foarte greu de multumit. Materialele calitative din care sunt realizate si structura rezistenta fac completa oferta producatorului pentru satisfacerea nevoilor clientilor.

In cazul in care nu va doriti sa o schimbati prea curand si optati pentru o canapea de care sa va folositi o perioada mai lunga de timp, alegeti modelele cu structura din metal rezistent. Puteti opta pentru un material din metal si pentru picioare sau suporturile pe care este asezata canapeaua.

Nimeni nu cumpara o casa fara sa cerceteze cartierul si sa inspecteze fundatia, instalatiile sanitare si electricitatea. Cu toate acestea, multi oameni arunca bani seriosi pe o canapea fara sa inteleaga ce se poate intampla cu o astfel de piesa de mobilier tapitata bin. Este un pas care poate dezamagi mare parte din cumparatorii de mobilier.

Pentru a evita momentele in care esti dezamagit de mobilierul achizitionat, alege o companie care a demonstrat de-a lungul timpului ca pune calitatea pe primul loc. Te asteptam in magazinul Dumonde, dar si pe magazinul nostru online Dumonde.ro! Cumpara mobilier de calitate la preturi avantajoase!

AmenajareCanapeleCasaConfortConfortabilDumondeElegantMobilaMobilierOferteReduceri