scaune de bucatarie

Amenajarea bucatarii trebuie sa fie pe placul intregii familii. Mesele impreuna sunt cele mai speciale momente, iar pentru ca fiecare dintre membrii familiei sa se simta bine, spatiul trebuie sa tina cont de pretentiile fiecaruia. Pe piata veti regasi numeroase modele de mobila, mese sau scaune de bucatarie care va vor atrage imediat atentia, insa nu doar aspectul este relevant.

Iata 3 detalii la care sa fii atent atunci cand achizitionezi scaunele de bucatarie pentru a te bucura de ele pe o perioada mai lunga:

  1. Grosimea materialului din care este realizata structura este foarte importanta. Cu siguranta nu v-ati dori sa aveti un incident atunci cand aveti oaspeti invitati la masa. O data cu trecerea timpului, grosimea si duritatea materialului din care este realizata structura va determina si rezistenta si durata de viata a scaunului.
  2. Unele modele de scaune, mai exact cele din lemn, nu au deloc tapiterie; in aceasta situatie, acest criteriu nu mai reprezinta unul relevant. Pentru scaunele care au totusi tapiterie pe zona de sezut si pe spatar, calitatea acesteia va determina modificarea sau, dupa caz, nemodificarea proprietatilor o data cu trecerea timpului. Stofa matuita sau pielea ecologica rupta sunt doar cateva dintre efectele negative cu care va puteti intalnit daca tapiteria nu este una calitativa.
  3. Greutatea suportata. Cele mai des alese modele de scaune sunt cele care suporta o greutate de 120-150 kg. Chiar daca in familia dumneavoastra nu sunt persoane cu acest numar de kilograme, o greutate suportata mai mare inseamna o rezistenta crescuta in timp. De asemenea, indiferent de musafirii pe care ii veti avea, nu veti fi stresat atunci cand ii invitati sa ia loc la masa.

Noile modele de scaune de bucatarie in 2022

De la an la an, modelele de piese de mobilier se schimba – unele se actualizeaza, altele dispar cu totul, nefiind placute de publicul larg. Unul dintre cele mai placute modele de scaune de bucatarie este cel cu structura metalica, neagra sau argintie si tapiterie din stofa de tip catifea. Design-ul este unul actual, iar aspectul unul de-a dreptul luxos.

O alta varianta foarte apreciata pentru anul ce urmeaza este cea a scaunelor cu un model usor atipic. Forma de „Z” este din ce in ce mai prezenta in cadrul noilor modele de scaune. Acestea sunt recunoscute atat pentru aspectul deosebit, cat si pentru confortul pe care il ofera.

ScauneScaune bucatarieScaune dumondeScaune tapitate