Inspiră-te cu Du'Monde translation missing: ro-Romania.general.accessibility.skip_to_content

Inspiră-te cu Du'Monde

RSS
Alegerea covorului perfect
august 31, 2020

Alegerea covorului perfect

Nimic nu se compara cu senzația plăcută oferită de un covor sub picioare. Covorul întregește decorul unei încăperi dar este și un element de siguranță. Spre exemplu, un covor reduce riscul de rănire în timpul unei căderi a copilului sau chiar a ta. Sigur, această piesă de decor pentru podea necesită un pic de întreținere, însă nu există un înlocuitor mai bun în ceea ce privește absorbția sunetului și a șocurilor și confortul general pe care îl oferă.
Citeste acum
 • Cum să alegi colțarul potrivit
  aprilie 1, 2021

  Cum să alegi colțarul potrivit

  Alegerea colțarului potrivit casei tale este o treabă dificilă. Trebuie să iei în calcul spațiu pe care îl ai disponibil, confortul de care ai nevoie, tipul de țesătură și stilul colțarului. Cu atât de multe variante în lumea home & decor, nici nu știi de unde să începi.

  Citeste acum
 • Camera Copilului
  decembrie 7, 2020

  Camera Copilului

  Crearea unui spațiu pentru ca micuțul tău să se joace și să crească poate și ar trebui să fie o experiență distractivă. Totodată, însă, poate fi, de asemenea, una provocatoare. La urma urmei, o cameră frumoasă și funcțională pe care copilul tău o va iubi atât acum, cât și în anii următori este un lucru ce necesită o gândire pe termen lung!
  Citeste acum
 • Alegerea patului potrivit
  octombrie 28, 2020

  Alegerea patului potrivit

  În medie, o persoană are nevoie de 8 ore de somn pe noapte, acest lucru rezultă în 26 de ani din viață petrecută dormind și aproximativ 7 ani încercând sa adoarmă. Pe scurt, 36 ani petrecuți în pat! Luând în calcul aceste numere, ajungem la subiectul de astăzi...importanța patului potrivit!
  Citeste acum